Vlissingen: strand en zee, havens, een leuke binnenstad, wijde luchten

Eén trap op, en je beschikt over een heel appartement bij Coby

De groene deur links leidt je naar de ingang. Hier wonen Coby, Diva de hond en Max de kat op de benedenverdieping. Wees welkom!

Dit bord hangt bij de voordeur en als je aanbelt krijg je mij te zien.

Ik ben Coby Voorneveld, al een tijdje met pensioen en ben in het voorjaar van 2018 druk bezig geweest om van de bovenverdieping een gezellige en comfortabele Bed & Breakfast te maken. Ik ga je zo rondleiden en laat je zien waar je terecht kunt. Met of zonder ontbijt. 

Dit is de slaapkamer

Hier staat een comfortabel Auping Auronde lits-jumeaux, bedden van 90x200 cm. In de kamer zijn twee vaste kasten waar je voldoende ruimte hebt om je kleren en spullen in onder te brengen. En een sidetable met stoel. De kamer ligt aan de kant waar de zon onder gaat en biedt uitzicht op de tuin. Die zal ik je ook even laten zien. De foto's zijn genomen in de zomer.

Van bovenaf gezien en vanuit de kamer. Bij mooi weer ben je welkom voor een kopje thee of koffie, er is ook een zitje onder de parasol.

Naast de slaapkamer ligt de badkamer. Eenvoudig, maar functioneel: douche, wastafel, kast, toilet en een raam voor de frisse lucht. Alles wat je er vindt mag je gebruiken; föhn, scheerapparaat, pleisters, whatever.

De zitkamer

Doorkijkje van de zitkamer naar de slaapkamer. 

Hier begin je de dag met een ontbijtje. Voor koffie en thee staan de Senseo en de waterkoker klaar. In de koelkast vind je hartig broodbeleg en er zijn kleinverpakkingen zoet broodbeleg. In overleg breng ik 's morgens bijvoorbeeld broodjes, een smoothie en een gekookt eitje. Tast toe!

Na een dag in de stad of aan het strand kun je uitpuffen voor de TV of naar buiten kijken op het pleintje. Uiteraard kunnen die jaloezieën ook omhoog. 's Avonds is er gezellige verlichting maar ook een leeslampje op de tafel. In de tafelpoot zit een stopcontact waar je je laptop of telefoon kunt opladen. 

Snacks of maaltijden kunnen worden opgewarmd in de magnetron.

 

Er staat een boekenkast, boeken mag je lenen en/of meenemen als je ze nog niet uit hebt (behalve de boeken op de onderste plank). Ook vind je daar informatie, plattegronden en kaarten. Die na gebruik graag weer terugleggen.

Tot ziens..


Het lijkt me leuk je te kunnen begroeten. Je kunt contact met me opnemen via:

 

telefoon  0118 473711 of 0642 560171

 

email       voornekrook@kpnplanet.nl

 

De prijs voor een overnachting voor twee personen is € 60,00 zonder ontbijt of € 70,00 met ontbijt. In de winterperiode, met uitzondering van 20 december - 5 januari, ligt de prijs een tientje lager.

 

Bankrekening nr. NL11 INGB 0667733175 t.n.v. Mw. J. Voorneveld-Krook 

 

Ik ben ingeschreven bijwww.holland-vakantiehuis.nl

Inchecken: na 16.00 uur; uitchecken voor 11.00 uur.

 

Adres: Anna Blamanlaan 6 4385 KK Vlissingen

en oh ja.. dit is Max

en dit is Diva